Goedkoop = duurkoop?

Niet bij Bureau Spruit! Bekijk onze pakketten. Een WordPress website laten maken kan bij ons al in ons Basispakket. Dit is voor veel ondernemers al ruim voldoende om mee op te starten! Andere wensen voor het WordPress webdesign? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Neem dan contact met ons op.

wordpress-website-laten-maken-door-kaat
 • Webwinkel
  1195 (exclusief BTW)
  • WordPress CMS
  • Professionele template
  • SEO vriendelijk ingericht
  • Betaalkoppeling
  • Gevuld tot 20 producten

WordPress Webdesign bij
Bureau Spruit

Bureau Spruit bouwt veelzijdige websites middels WordPress webdesign. Een op maat gemaakte website die bij je bedrijf past, geoptimaliseerd is voor zoekmachines en op alle apparaten werkt. WordPress is een beheersysteem waarmee je jouw website eenvoudig kunt beheren. Het is mogelijk om zelf pagina’s toe te voegen, foto’s en video’s te plaatsen of teksten aan te passen.

Voordelen van
WordPress webdesign

Wanneer je jouw WordPress website door ons laat maken brengt dat veel voordelen met zich mee in vergelijking tot andere cms-systemen. Hieronder de voordelen van WordPress websites:

 • Gebruiksvriendelijk cms-systeem.
 • Goed leesbaar op alle apparaten, dus ook op mobiel.
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines.
 • Oneindig veel open source plugins in WordPress.
 • Omdat het meeste ontwikkelwerk al gedaan is, bespaar je een hoop kosten.

Gebruiksvriendelijk

Spruiten zijn makkelijk te bereiden. En wie houdt daar nou niet van? Eenvoud dient de mens! Zou het dan ook niet fijn zijn wanneer kleine aanpassingen door je zelf verwerkt kunnen worden? Geen probleem wanneer je een WordPress website laat maken door ons. Uiteraard staan we altijd klaar je te helpen bij eventuele vragen!

SEO

Waar vind je tegenwoordig nog spruiten in de supermarkt? Ergens in het onderste rek, waarschijnlijk. Maar ja, supermarkten kennen Google niet. Om bezoekers te krijgen op je website is het dus van belang dat je goed gevonden kunt worden! WordPress webdesign is SEO vriendelijk en wij richten de WordPress website zo in dat deze alle mogelijkheden m.b.t. SEO heeft. Wilt u ook een WordPress website laten maken die goed gevonden wordt in Google? Wij Spruiten helpen je graag zaaien en oogsten.

Responsive WordPress website laten maken?

Een spruit is afhankelijk van zijn omgeving. Krijgt ie de ruimte om te groeien? Of is het wat krapper? Hoe dan ook, hij past zich aan. Van een website mag je hetzelfde verwachten. Gebruikt een bezoeker een 23 inch scherm? Of juist een iPhone? Ons WordPress webdesign zorgt dat de websites zich automatisch aanpassen!

WordPress webdesign voor €795

Bij Bureau Spruit kan je je WordPress website laten maken voor €795,-.
De website is ingericht met de beste template, SEO vriendelijk, inclusief enkele pagina’s en we geven uitleg over het cms-systeem.
Mocht je interesse hebben in een WordPress website? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vind je ons werk spruitstekend? Neem dan gelijk contact met ons op!